Magam akarom megtalálni a megoldást!

Ön egy igazi VÁLLALKOZÓ!
A teherbírása az elefántéhoz hasonlítható!
Ön büszke is! És nyilván van, mire büszkének lennie, hiszen eddig is a maga erejéből jutott el oda, ahol most van!
Sőt! Abból, hogy ezeket a sorokat olvassa, az látszik, hogy most is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy megtalálja a megoldást.
Meg is fogja találni, biztos vagyok benne!
De… szabad kérdeznem?
A szorzótáblára is magától jött rá?
És a szakmájában is minden fogást maga talált fel?

survey hosting
 
Önnek nem javasolom, hogy átvegye mások megoldásait. Az nem méltó az Ön újító szelleméhez. De néhány jól bevált elvet érdemes lenne átvennie valaki mástól, mert ezzel rengeteg időt, fáradságot és pénzt takaríthatna meg magának.
Sőt!
Az igazán ütős üzleti megoldások mindig eredetiek, semmi máshoz nem hasonlító újdonságok, ezért Ön lépéselőnyben van a konkurenciájával szemben. Csupán azokat az elveket kellene megismernie, amik viszont az Ön piacán is érvényesek mindenkire, … … … és már tarolhatna is!
A mai világ az információról szól, és a mai világ azoké, akik egyre hatékonyabbakká tudnak fejlődni az információk feldolgozása által.
Mit tudnék ellesni a VállalkozásDoktor™-tól? »»
Ha konzultálni mégsem kíván velem, de fontosnak tartja, hogy változást generáljon a vállalkozásánál, és belátja, hogy ezt a változást a vállalkozásért felelős személynél kell kezdeni, akkor e-mailben jelezze érdeklődését, a vállalkozások világából származó érdekes és hasznos történetek iránt, és papírral/ceruzával a kezében olvasson el mindent, amit küldeni fogok Önnek!