Nem vagyok még egészen biztos abban, hogy mire lenne szükségem.

Mert már elege van abból, hogy látástól vakulásig dolgozik, hogy nem jut idő a családjára, nem jut idő kikapcsolódásra, de már arra sem, hogy megkeresse a megoldást?
Mert reggeltől estig egyfolytában az égetően fontos dolgokat intézi, lót-fut, alkudozik, és megpróbál kijönni a csekélyke bevételből?
És ez is egyre nehezebb?
Mert az árak mennek fölfelé, a vevőknek egyre kevesebb pénzük van és a konkurencia egyre olcsóbb, a vevői szép lassan elszoknak Öntől! Egy embert már így is el kellett küldenie, az ő munkáját is a többieknek – meg Önnek – kell elvégeznie, és még több fizetést sem tud adni nekik, hiszen a bevételek egyre csökkennek! Hol van ennek a vééééége!?
Valahogy így érzi?
Ez az érzés pedig egyre inkább elbizonytalanítja, olyannyira, hogy már azt sem tudja, mihez kellene kezdenie egyáltalán … Az embereit sem szeretné elküldeni, hiszen nekik is családjuk van, meg egyébként is mihez kezdene, ha becsukná ezt a “bótot”…
STOPSzerintem álljon meg egy pillanatra! Dobjon el mindent a kezéből, dobja ki az összes gyötrő gondolatát a fejéből, csukja magára az ajtót, higgadjon le és

g o n d o l k o z z é k    !
Csak 10 percet! …
Kérem, … szépen kérem!
Ha Önnek igaza van, akkor a vállalkozása már a lejtőn van egy ideje! (Ha nincs igaza, akkor pedig ne is hallgasson magára!)
Mi fogja megállítani a lejtőn? Ki fogja megállítani a lejtőn?
– Majd az új kormány …
– Majd az új törvény …
– Majd … … …
És, ha az új kormány, az új törvény, vagy bármi külső tényező kedvezőre fordulna, az kizárólag az Ön számára válna előnyösebbé? Vagy a konkurenciája számára is? Lehet, hogy ők is feljebb kerülnének ezek által, és magának ismét nem jutna több és jobb vevő?
Kérem, a saját érdekében, lássa be, most azonnal, végérvényesen és mindörökre, hogy csak saját maga tudja megállítani a vállalkozását a lejtőn!
Valamit másképpen kell csinálnia, mint eddig!
Önnek kell megváltoznia!
Önnek meg kell változnia!
„Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”
Hippokratész

 

MIT MONDANA a VállalkozásDoktor™erre? »»
Ha konzultálni mégsem kíván velem, de fontosnak tartja, hogy változást generáljon a vállalkozásánál, és belátja, hogy ezt a változást a vállalkozásért felelős személynél kell kezdeni, akkor e-mailben jelezze érdeklődését, és én érdekes és hasznos történeteket fogok küldeni Önnek a vállalkozások világából!