Sokan átvertek már. Nem hiszem, hogy egy olyan személy, aki nem ismeri a vállalkozásomat, használható tanácsot tud adni.

Teljesen értem Önt.
Megértem a csalódottságát a korábbiak miatt, és igazat adok Önnek abban, hogy egy olyan személy, aki nem ismeri az Ön vállalkozását, az valóban nem tud használható tanácsot adni Önnek.
Ön pedig lássa be, hogy ha Ön okul azokból az esetekből, amikor Önt félrevezették, akkor képessé válhat arra, hogy kialakítson magának egy stratégiát arra, hogy el tudja dönteni, kiben és meddig bízhat meg. Abból, hogy Önt ketten, vagy húszan, vagy kétszázan félrevezették, nem kell következnie annak, hogy a következő is félre fogja vezetni.
Önnek nincs más esélye, mint hogy okul a korábbi kudarcokból, és képessé válik egyre jobban működő stratégiát kifejleszteni ezen a téren is.
Ez tehát ez első leckém Önnek: Az eddigi tapasztalatait felhasználva dolgozzon ki egy új stratégiát, ami alapján legközelebb el fogja dönteni, hogy hallgasson-e az új partnerre vagy ne! Lehet az beszállító, vagy bolti eladó, vagy szobafestő is akár. A mai világban Ön is egyre inkább rá van szorulva más szakemberek munkájára, meg kell tanulnia gyorsan kiválasztani azt, akiben nem fog csalódni.
Az új stratégiát alkalmazza legközelebb, amikor új partnerről kell döntenie, és jegyezze föl a tapasztalatit! Ha nem csalódik benne, akkor ezt a stratégiát alkalmazza legközelebb is! Abban a percben, hogy csalódik a partnerében, jegyezze föl a tapasztalatát, és néhány napon belül dolgozza ki az új stratégia javított verzióját!
A másik, amiben igazat adtam Önnek, hogy egy olyan személy, aki nem ismeri az Ön vállalkozását, az valóban nem tud használható tanácsot adni Önnek.
Ezért minden konzultációnk azzal fog kezdődni, hogy megismerem az Ön vállalkozását. Sőt, Önt is meg kell ismernem és még az Ön pillanatnyi problémáját is, ahhoz, hogy hatékony tanácsot tudjak adni Önnek.
SZERETNÉM MEGISMERTETNI a VállalkozásDoktor™-ral a problémámat
Ha konzultálni mégsem kíván velem, de fontosnak tartja, hogy változást generáljon a vállalkozásánál, és belátja, hogy ezt a változást a vállalkozásért felelős személynél kell kezdeni, akkor e-mailben jelezze érdeklődését, és én érdekes és hasznos történeteket fogok küldeni Önnek a vállalkozások világából!