Szégyellem, de valóban, most nem engedhetem meg magamnak.

– Sajnos, időm sincs rá, de leginkább pénzem nincs rá, hogy egy tanácsadót fölfogadjak. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy ha már magam elakadtam, akkor külső segítséghez kell fordulnom. Kívülről mindig mást lehet látni, mint belülről, de most, sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy megbízzak egy külső szakembert.
Ön nincs egyedül! Mi mindannyian, akik a vállalkozások fejlesztésével foglalkozunk, tisztában vagyunk azzal, hogy történelmi mélyponton van a hazai vállalkozások helyzete.
Azzal is tisztában vagyunk, hogy ebben a helyzetben a vállalkozások zöme el fog pusztulni, egy részük már túl is van ezen a fájdalmas eseményen.
DE mivel azzal is tisztában vagyunk, hogy CSAK azok fogják túlélni ezeket a nehéz időket, akik képesek a megújulásra, a VállalkozásDoktor™ pont ezeknek fejlesztette ki a villám-coaching módszerét.
A módszer a maximális támogatást biztosítja a változásra, fejlődésre képes vezetőknek, és CSAK azoknak a vállalkozóknak biztosítja a maximális támogatást, akik változásra, fejlődésre képes vezetők, vagy képesek azzá válni.
Önnek tudnia kell, hogy a módszeremet azoknak fejlesztettem ki, akik látják a változás szükségét, időt is hajlandók áldozni rá, de a hagyományos képzési formákra – tréning, egyetem, coach – áldozni már nem képesek. Mivel a támogatásommal valódi, pénzben is mérhető változás következik be a vállalkozásokban, ezért valójában az általam generált fejlődés sokszorosan kitermeli a saját költségét.
NEKEM VAN EGY ÓRÁM az első konzultációra!
Ha konzultálni mégsem kíván velem, de fontosnak tartja, hogy változást generáljon a vállalkozásánál, és belátja, hogy ezt a változást a vállalkozásért felelős személynél kell kezdeni, akkor e-mailben jelezze érdeklődését, és én érdekes és hasznos történeteket fogok küldeni Önnek a vállalkozások világából!