Későbbre halasztom.

Értem.
És hogy tervezi, mikor fog cselekedni?
Van erre konkrét válasza?
Be is írta a naptárába?
Ha nem írta be a naptárába, akkor biztosra veszem, hogy nem fog rá sor kerülni.
Ha jól értem, az a helyzet, hogy keres ugyan valamit a vállalkozása jobbítása érdekében, de nem kívánja megosztani ezt a szándékát a VállalkozásDoktor™-ral.
Megpróbálom kitalálni, miért.

???

Több oka is lehet.
a) Az Ön cégére ezek nem érvényesek… – Nélkülem minden megáll! Ha én nem megyek be … »»
b) Nem biztos abban, mit is szeretne … – Valóban, nem vagyok biztos …»»
c) Nem biztos abban, hogy egy “kívülálló” véleményére kíváncsi … Ahogy egyik ügyfelem mondta:
– Csalódtam mindenkiben, nem hiszek a külső segítségben! – Így van. Sokan átvertek már. Nem hiszem, hogy egy olyan személy, aki nem ismeri a cégemet, …»»
d) Tudja ugyan, hogy mit szeretne, de maga akarja megoldani, megtalálni a megoldást … Hiszen Ön vállalkozó! Épp azért lett vállalkozó, mert kedveli a kihívásokat, a felfedezéseket. Szereti azt érezni, hogy maga jött rá a megoldásra. – Igen! Magam akarom megoldani! »»
e) Tudja, hogy mit szeretne, azzal is tisztában van, hogy nagyon is megéri egy szakértő tanácsát megfizetni, de most éppen nincs abban a helyzetben, hogy megengedhetné magának … – Szégyellem ugyan, de ez az igazság.
f) Tudja, hogy mit szeretne, tudja, hogy megéri fölfogadni a szakembert, meg is engedhetné magának, de az üzleti titkait nem kívánja megosztani senkivel. – Nem oszthatom meg az üzleti titkaimat senkivel!
Ha eltökélte magát, hogy előrébb lendíti a vállalkozása ügyét, akkor előbb vagy utóbb tennie is kell valamit. Még nem láttam olyan vállalkozást, amelyik tétlenül ért volna el bármit is.
Azt javaslom, most, ebben a percben határozza el magát, hogy megteszi az első lépést … … … és tegye is meg!
Kattintson – hiszen Ön már elég jól ismer engem -, és rendelje meg az első konzultációt a VállalkozásDoktor™-ral! Ezzel Ön csak nyerhet!
MEGRENDELEM a konzultációt