Cashflow-Mérnök

A legtöbb cégvezető abban a végzetes tévedésben él, hogy ha van egy könyvelője, akkor a pénzügyeket kipipálta.
Ha a pénzügyeiben szeretne drasztikus javulást elérni, töltse le az alábbi szoftvert!
Hogy mi fog változni, ha letölti?
Nos, attól, hogy letölti, semmi sem fog változni.
Viszont, ha elkezdi használni, attól komoly változás lesz a pénzügyeiben.
Attól sem lesz Önnek – vagy a cégének – több pénze -, hogy feltölti az adatokat a szoftverbe, de attól már lesz, hogy
1/ miközben feltölti a pénzügyi adatait, ki fog derülni az Ön számára – másképpen: tudomást fog szerezni arról -, hogy hol van a pénz, mire mennyi ment el eddig, mennyi és mikor várható, és hogy mikor mennyinek kell a jövőben keletkező kiadásokra rendelkezésre állnia.
2/ miután feltöltötte az adatokat, a szoftver mindent átszámol mai értékre, így Ön naprakészen – sőt percre készen – látja a pénzügyi helyzetét. (Azért hívják ezt “cash flow”-nak, mert a közgazdaság nemzetközi nyelve az angol, és a közgazdaságban ez a “készpénz” megfelelője. A kettő között annyi a különbség, hogy a készpénznek van hangja – ha leejti a padlóra -, a cash flow-nak pedig nincs, mert nem tudja leejteni.)
3/ a szoftver biztosította információk birtokában pedig módosítja a pénzügyi tevékenységeit – fizetések, behajtások, elszámolások, pénznemek, stb. -, és ettől már a pénz mennyisége is változni fog. Ha jó döntéseket hoz a szoftver segítségével, akkor pedig több pénze lesz. Az eddigi tapasztalatok alapján ez biztosan be fog következni, néhány hónap leforgása alatt.
A szoftver által szolgáltatott információkról a könyvelője nem tájékoztatja Önt még akkor sem, ha Önnek van a világ legjobb könyvelője. Ugyanis a könyvelőnek nem ez a feladata. Persze meg is bízhatja a könyvelőjét azzal, hogy ezt a szoftvert is töltse ki, hogy Ön napra – sőt percre – készen lássa a valós pénzügyi helyzetét.
Kattintson az ábrára, ha letöltené a szoftvert!