Értékesítési tanfolyam

Ha Ön akarja fejleszteni az értékesítését, akkor az első muníciót máris a rendelkezésére bocsátom.
Vigyázat! Nem kecsegtetem azzal, hogy egyszerű lesz e tanfolyamot forintra konvertálnia, de ha minden tanácsomat megfogadja, akkor még nélkülem is tud javítani az eredményein.(Különösen azokban a gondolatokban van rejtett előny, melyeket első ránézésre értelmetlennek tart.)
Összegyűjtöttem az értékesítési tapasztalataimat. 2004 óta értékesítéssel foglalkozom. Természetesen könyvekből is tanultam, hiszen minden lehetőséget megragadok, amitől javítani tudom az eredményeimet, és “az okos ember más kárán tanul”. Vagy legalábbis igyekszik.
Ez a sorozat azonban több, mint a sok éves tapasztalataim gyűjteménye. Ugyanis 2008 őszén drasztikusan megváltozott az értékesítés – is. Én akkor éppen a CEO Business School trénereként dolgoztam az értékesítésben. Mivel akkor a képzési piacon már nem működtek a régi módszerek, valósággal belekényszerültünk abba, hogy a megváltozott piacon működő új módszereket kísérletezzünk ki, dolgozzunk ki. Az új módszerek működését más piacokon is alkalmaztam, így csiszolódott ki a LézerÉrtékesítés™ modellje. Önnek már ezt a modellt mutatom be.
Természetesen a sorozatom nem alkalmas arra, hogy az Ön speciális vállalkozásának a speciális piacán speciális megoldásokat mutasson be. Arra való a VállalkozásDoktor™ szolgáltatása.
Viszont e sorozatom kiválóan alkalmas arra, hogy bemutassa az általánosan érvényes  – tehát az Ön vállalkozásában is érvényes – elveket, amelyek alkalmazásával Ön akár nélkülem is megreformálhatja az értékesítését. (Vagy ha ragaszkodik az én közreműködésemhez, akkor is érdemes előbb “áttanulmányoznia” e sorozatomat, hiszen ezzel lényegesen tudja javítani a közös munkánk hatékonyságát.)
Jelezze e-mailben az érdeklődését, és elküldöm Önnek a 13+1 részes e-mail tanfolyamot!