Kezdő vállalkozó

Ön tehát kezdő vállalkozónak tartja magát. Ez igazán ígéretes!
Ön tehát nyitott, kíváncsi, hajlandó tanulni, talán még változni is. Igen?
Ön mind addig képes lesz fejlődni, amíg hajlandó lesz változni!
A vállalkozó képzésnek akkor van kimutathatóan komoly eredménye, ha a vállalkozó nyitott – fogékony a számára ismeretlenre – és ha a vállalkozó képzés megoldást tud mutatni a vállalkozásban éppen aktuális elakadásra. Ha nem az Ön valós gondjaira találnánk előremutató, új – melyet Ön még nem ismert, vagy még nem alkalmazott – megoldást, akkor nem sok haszna lenne az Ön képzésének, és nem sokat fejlődne az Ön vállalkozása.
Viszont, ha feljebb akar jutni, mint ahol most tart, akkor szánja el magát, hogy meg is fog tenni dolgokat! Vagyis, hogy cselekedni is fog az eredmény érdekében! Tehát ne tőlem várja az eredményt, hanem saját magától!
Akkor miért kellek én?
Én csak azért kellek, hogy lerövidítsem az Ön útját. Ön nélkülem is el tudná érni a saját célját, de lehet, hogy nincs annyi ideje. Én nem tudom megtenni azokat a lépéseket, amiktől Ön előrébb fog kerülni, de tudok mutatni módszereket, melyek megfelelő alkalmazásával Ön hatékonyabban fogja megtenni a szükséges lépéseket. Ki fog kerülni néhány kátyút, vermet, szakadékot, vagy csak egyszerűen nagyobbat tud lépni, vagy pl. gyorsabban. Vagy mindezt együtt.
Jól hangzik?
Ha Ön kezdő vállalkozónak tartja magát, az ígéretes. Azt mutatja, hogy Ön nyitott, elképzelhetőnek tartja, hogy van olyasmi, amit még nem tud. Ez az első feltétele az Ön fejlődésének.
A második feltétele az, hogy ossza meg a teljesen speciális elképzelését, feladatát velem. Hívjon vagy keressen e-mailben, hogy időpontot tudjunk egyeztetni! Én ugyan Budapesten élek, de a vidéki ügyfeleimmel Skype-on ingyen szoktunk konzultálni anélkül, hogy utaznunk kellene.
A harmadik feltétel pedig, hogy cselekedjék. Tegyen, lépjen! Mérjen és elemezzen! Okuljon az eredményekből, változtasson és cselekedjék!
Hogy érem el a VállalkozásDoktor™-t?»»
Ha konzultálni még nem kíván velem, de fontosnak tartja, hogy elinduljon azon az úton, melyet szeretne végigjárni, akkor egy e-mailben jelezze, hogy szeretne kapni tőlem érdekes és hasznos történeteket a vállalkozók világából!