Megváltozott világ &#187 megváltozott kommunikáció &#187 megváltozott értékesítés

Mit értek működő értékesítésen?
Azt az értékesítést, ami irányíthatóan “szállítja” a vevőket/megrendelőket. Ami úgy működik, mint egy gép: ha többet akar, rálép a gázra, ha kevesebbet, a fékre lép.
Szívesen megosztom Önnel, amit tudok. És ahogy tudom.* Cserébe nem kérek Öntől semmit. Sem az e-mail címét, sem mást.

Kattintson ide!
Mit talál itt?
1/ Miért nem elég – Ebben a rövid írásban lerántom a leplet arról az illúzióról, hogy “egy jó értékesítő megoldaná a cégünk problémáját”. Az értékesítés ugyanis egészen másképpen működik ma, mint néhány évvel ezelőtt. Ma csak akkor tud eredményesen működni egy értékesítés – új vevők szerzése -, ha rendszerben gondolkodunk, vagyis, ha az egész értékesítési rendszert építjük fel, újítjuk meg.
2/ LézerÉrtékesítés™ – Ebben a prezentációban a hőn óhajtott vásárlástól visszafelé vezetem végig az olvasót azon a rendszeren, ami a megelégedett vevőket gyártja. Ha a közölt tervrajz alapján fölépítik a saját értékesítési rendszerüket, akkor kiszámíthatóan, megtervezhetően fognak jönni az elégedett vevők. Ennek a rendszernek természetesen lehet egyik eleme egy – vagy több – felkészült értékesítő is.
3/ Értékesítési technológia – Ha fölépítették az értékesítési rendszerüket, és a rendszernek része egy – vagy több – értékesítő is, akkor ez a gyakorlati kézikönyv/technológia, ami alapján el tudják indítani az értékesítőjüket.
4/ LézerÉrtékesítés™ – Ebben az e-bookban olvasmányosan, közérthetően, történetekkel illusztrálva mutatom be mindazt, ami ma nélkülözhetetlen a hatékony értékesítéshez. Ma más a világ, mint 2008 előtt, és másképpen kell az értékesítéshez hozzáállni is, mint néhány évvel ezelőtt.
5/ Üzleti terv minta –
6/ Üzleti terv készítése – Segítség az Üzleti terv elkészítéséhez
7/ VDr vállalkozási modellje – Ebben a prezentációban igyekszem érthetően bemutatni a vállalkozási modellemet.
Természetesen állok a rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne a továbbiakban.
Hogyan tudja az itt olvasottakat a leghatékonyabban felhasználni arra, hogy a vállalkozásának az értékesítését felpörgesse?
Valóban mindent megtalál a fenti linken, amit a hatékony értékesítésről tudok, semmit sem hagytam ki belőle. Magam is ezeket az anyagokat használom, amikor egy ügyfelemnek az értékesítését kell feljavítanom.
Ezzel együtt tisztában vagyok azzal, hogy mennyire kevés a növekvő bevételhez, hogy végigolvassa.
Nem szeretnék Önnek csalódást okozni, ezért szólok előre: Mindent megteszek annak érdekében, hogy Önnek több bevétele legyen, a következő kettőt kivéve.
1/ Nem tudom akarni, hogy több bevétele legyen. Ha Ön sem akarja, akkor tehát ne várjon semmilyen eredményt az anyagaimtól!
2/ Nem tudom megcsinálni. Vagyis mindazt, amit meg kell valósítani az anyagaim alapján, Önnek kell megvalósítania.
Még egyet tehetek az Ön sikere érdekében: Adok egy használati utasítást a fenti link tartalmához. Íme.
Ahhoz, hogy változás álljon be a vállalkozásának értékesítésében kevés végigolvasnia e sorozatot!
Miért?
Mert ez nem egy regény. Szívesen írnék egy regényt, ami megváltoztatja az Ön gondolatait és hozzáállását, de ilyet még nem tudok.
Igaz, hogy történetekkel illusztrálom a mondanivalómat, de változást csak az fog eredményezni a vállalkozása eredményeiben, ha Ön változtat valamit a működésében.
Mit változtasson?
Erre a kérdésre én csak akkor tudnék válaszolni, ha ismerném Önt és a vállalkozását.
Viszont Ön ismeri! Ön tehát fog tudni válaszolni erre a kérdésre, ha szigorúan betartja a következőt: Úgy olvassa a fenti link tartalmát, hogy szán rá időt! Mondjuk naponta legalább 10 percet! Kezében ceruzával olvassa, és minden gondolatát írja le, ami olvasás közben az eszébe jut!
Mire a végére fog jutni, ott lesz a papírján a válasz. (Ha közben kérdése merülne föl, kérdezzen bátran!)
Rendben van ez így?
Készen áll Ön arra, hogy megreformálja a vállalkozása értékesítését?
Ha nem szánja rá az időt erre a reformra, akkor fölöslegesen töltötte le a fenti link tartalmát! Téved, ha azt hiszi, hogy a lényeget elhallgattam!
Ha az értékesítésen túl, a vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos egyéb észrevételeim, tapasztalataim is érdeklik Önt, akkor egy e-mailben jelezze érdeklődését, és én megosztok Önnel érdekes és hasznos történeteket a vállalkozások világából!
 

* Ugyanis ez nem egyszerű. Sokat dolgoztam ezeken az anyagokon, és folyamatosan fejlesztem őket. Fél évente érdemes lesz megismételnie a letöltésüket.